Skærmbillede 2016-02-06 kl. 15.35.54

Få et stærkt brand på LinkedIn, og få værdi ud af netværket

Jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed med at skabe resultater gennem LinkedIn.

Jeg afholder løbende workshops hvor jeg gennemgår, hvordan du kan styrke din personlige- eller virksomheds brand gennem LinkedIn. Knap 2 mio. danskere har i dag en LinkedIn profil, og det er derfor et unikt branding-, netværk- og karriereværktøj. Vi tjekker hinandens profiler som aldrig før, hvorfor det er afgørende at du fremstår troværdig, attraktiv, og spændende i forhold til det du kan.

Hvor og hvornår:

Skriv til mig på: lykke@jobtilfreds.dk for at høre hvornår jeg afholder den næste LinkedIn workshop

Udbytte af workshop:

Du går fra workshoppen med en udfyldt/opdateret LinkedIn profil, eller som minimum viden om, hvordan den helt lavpraktisk skal udfyldes. Du får konkrete eksempler på profiler der virker, og viden om hvordan du kan bruge LinkedIn som et aktivt netværksredskab. Med viden om hvordan din profil skal udfyldes, og eksempler på hvordan du beriger og bruger dit netværk, vil du på workshoppen få alle forudsætninger for få værdi ud af dit netværk og succes i dit arbejdsliv.

Workshoppens form:

Workshoppen varer ca. 2 – 3 timer og veksler mellem indføring i LinkedIn universet, gennemgang af virkemidler og profiler der virker, samt praktisk udfyldelse/opdatering af din egen LinkedIn profil.

Indhold:

▪ Sådan når du dine karrieremål med Linkedin

▪ Sådan bliver du en bedre netværker

▪ Find dit næste job med LinkedIn?

Lidt om mig:

Jeg  har rådgivet og undervist gennem 15 år i hvordan du som leder, medarbejder, eller selvstændig kan skabe resultater og trives i dit arbejdsliv. Gennem de seneste 7 år specifikt om hvordan du ved at brande dig stærkt på LinkedIn kan opnå succes: Læs evt. mere om mig her: https://dk.linkedin.com/in/lykkefehmerling eller ring hvis du har spørgsmål på telefon: 20585250.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *